Terug naar: Aangeboden bedrijven

Bedrijf in aluminium gevelrenovatie

Projectnummer: NL6.1316
Contactpersoon: Harry Helwegen of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Aluminium gevelelementen hebben door gebruik van gerecyclede materialen en weersomstandigheden vaak last van filiforme corrosie. Filiforme corrosie is de oorzaak van het loslaten van de poedercoating waardoor ramen en deuren een lelijke uitstraling krijgen.

Het bedrijf heeft in samenwerking met TNO een zeer inventief systeem ontwikkeld waarmee aluminium ramen, deuren en gevel-elementen een geheel nieuwe uitstraling krijgen, waarbij tevens de kleur is aan te passen. Dit is een systeem waarbij een zeer dun laagje aluminium over het gehele aluminium kozijn wordt gezet, waardoor het zijn oude uitstraling weer krijgt.

Het product is inmiddels al in verschillende vormen toegepast en heeft na 10 jaar zijn duurzaamheid bewezen. Voor eigenaren van gebouwen is dit product interessant vanwege het feit dat de bestaande gevel als basis wordt gebruikt en in de meeste situaties kunnen de werkzaamheden van buiten af verricht worden waardoor personeel geen overlast heeft en ongestoord door kan werken. Tevens beschikt het bedrijf over de kennis om oplossingen te ontwikkelen voor systemen waar geen onderdelen meer van verkrijgbaar zijn.

Geen personeel en huisvesting bij overname. Alle opdrachten worden uitgevoerd in samenwerking met onderaannemers die zijn opgeleid om met het product te werken, waardoor inzetbaarheid zeer flexibel is en risico laag. Omzet ca. € 175.000 per jaar.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Aangeboden bedrijven

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Kerkewijk 117
3904 JB Veenendaal
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)