Terug naar: Aangeboden bedrijven

Handelsonderneming in magazijninrichtingen

Projectnummer: NL6.2166
Contactpersoon: Harry Helwegen of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Het bedrijf houdt zich bezig met de levering van magazijninrichtingen. De nadruk ligt hierbij op het leveren en installeren van de magazijnstellingen in heel Nederland,  met als specialisatie agrarische sector voor brede, diepe en hoge machines, kisten en dergelijke.  Het bedrijf heeft een grote voorraad en kan daardoor over het algemeen zeer snel leveren. Het assortiment bestaat uit ca. 60 soorten stellingen zowel in staal als in hout. Bij elkaar staat er ca. 22 km magazijnstelling op voorraad. De onderneming mag bedrijven uit alle branches tot haar klantenkring rekenen. Deze relaties komen uit het totale bedrijfsleven. De klantenkring varieert van de startende ondernemer tot de logistieke dienstverlener en distributiecentrum. Zo zijn er een aantal grote projecten tot 8000 m2 nieuwbouw gerealiseerd. De omzet bedraagt € 850.000.

Het bedrijf heeft 4 medewerkers in dienst, de Dga en zijn echtgenote niet meegerekend. Als er meer mensen nodig zijn, dan wordt personeel ingehuurd.  De bedrijfspanden worden gehuurd. Na de overdracht kan de huurovereenkomst worden voortgezet. 

Het profiel is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn/haar huidige portefeuille zoekt en een bredere mogelijkheid tot cross selling. Voor een MBI kandidaat die in dit marktsegment wenst te stappen is dit een goede te realiseren kans om voor zichzelf te beginnen.

Vanwege zijn leeftijd wil de ondernemer het bedrijf nu verkopen.Ter overname wordt aangeboden de activa van de onderneming.

 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Aangeboden bedrijven

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)