Terug naar: Aangeboden bedrijven

Internationale groothandel in huidverzorgingsproducten met eigen productie

Projectnummer: NL6.2152
Contactpersoon: Harry Helwegen of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Het bedrijf is een gerenommeerde onderneming met een solide naam in de markt. Ze houdt zich bezig met het onder eigen merk ontwikkelen en verkopen van cosmetische producten en concepten voor schoonheidsinstituten. Het succes van de onderneming wordt tevens bevestigd door de langjarige relaties die zijn opgebouwd met de klanten, leveranciers en laboratoria. Het bedrijf heeft een zeer ruime ervaring en aanzien opgebouwd in haar branche. Belangrijkste markten voor het bedrijf zijn Nederland, België en een aantal andere Europese landen.  De omzet bedraagt  € 1.800.000.

De maatschappij wordt steeds sneller, de consument krijgt steeds minder tijd. Voor een beautyprobleem wil de consument een snelle, effectieve oplossing en het resultaat moet direct zichtbaar zijn. Er worden nieuwe cosmeticaproducten ontwikkeld die meerdere voordelen in één product kunnen bieden. In de schoonheidssalons worden apparatuur en cosmeticaproducten gebruikt die de beautybehandelingen nog efficiënter maken. De hightech apparatuur en de cosmeceutische formuleringen van het bedrijf sluiten naadloos op deze trend aan.

De onderneming heeft 14 medewerkers in dienst, exclusief de Dga . Verder wordt er indien nodig gebruik gemaakt van freelancers. 

Overname van het bedrijf is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn/haar huidige portefeuille zoekt. Er kunnen eenvoudig nieuwe deuren voor het bestaande assortiment worden geopend. Door het uitgebreide en goed bijgehouden moderne ERP en CRM systeem is er  een gedegen basis voor uitbreiding en versnelling van de acquisitie. De eigenaar wenst het bedrijf te verkopen om nog eens een nieuwe richting in te slaan in het beroepsleven. Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen.

 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Aangeboden bedrijven

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)