Terug naar: Aangeboden bedrijven

Uniek vakantiecomplex in Spanje (hogere segment)

Projectnummer: NL35.0901
Contactpersoon: Bo Barink of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Het vakantiecomplex is gelegen in het prachtige achterland van de Costa Blanca en is van grote schoonheid (ontvanger van diverse nationale en internationale onderscheidingen). De verblijfsaccommodaties zijn alle bijzonder  (o.a. circuswagens en safarilodges) en beschikken over eigen sanitair en keuken. De casa (het huis) heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 500 m2 en is recentelijk onder architectuur verbouwd.  Het zeer sfeervolle restaurant trekt ook veel Spaans publiek uit de streek.Het grondoppervlak bedraagt bijna 30.000 m2 en is deels begroeid met aangelegde tuinen en bestaat verder uit een boomgaard van onder meer amandelen en olijven. Er is een schitterend aangelegd zwembad aanwezig.

De bezettingsgraad is de afgelopen jaren stevig gegroeid en het percentage herhaalboekingen is hoog. Het management heeft een businessplan opgesteld om de omzet verder te laten groeien richting de 300.000 euro in 2015. De eigenaren (een echtpaar met Nederlandse nationaliteit) hebben besloten tot verkoop vanwege hun leeftijd, maar zouden graag betrokken blijven bij de exploitatie. Eigen inbreng van minimaal 300.000 euro vereist.

 

Overzicht finca Accommodatie finca
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Aangeboden bedrijven

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)