Gerda Briggeman-Mol

Geboren in Rockanje, woonde en werkte ruim dertig jaar in Nieuwerkerk a/d IJssel. Inmiddels is zij teruggekeerd naar haar geboortegrond op de Zuid-Hollandse eilanden. Behaalde bachelors in biochemie, commerciële economie en bedrijfseconomie en een master in business valuation bij TiasNimbas in 2008. Sinds 2009 is zij ingeschreven als register valuator en lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators.

Begon haar carrière als biochemisch analiste en was tien jaar werkzaam in zowel industrie als medische research. In 1991 vestigde zij zich als zelfstandig administratieconsulente en deed een flinke dosis ervaring op met het bijstaan van ondernemers op velerlei terrein. In 2005 werd de koers verlegd en startte zij met dga-assist®, een coaching bureau voor integrale begeleiding van ondernemers, gecentreerd rond bedrijfswaarderingen. Was de afgelopen jaren bij meerdere bedrijfsoverdrachten betrokken en focust zich nu op begeleiding rondom transacties en het bemiddelen bij bedrijfsovernames.

Gerda is analytisch – ‘wat is nu eigenlijk het probleem?’- en oplossingsgericht. Geeft opdrachtgevers graag een assist: hun succes maakt haar blij.

 

Gerda Briggeman-Mol
Wouddijk 1
3238 LG Zwartewaal
Tel: (+31)(0)88 0550 350
Fax: (+31)(0)318 50 74 26

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*
Velden met een * gemarkeerd dienen ingevuld te worden


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)