Hans Wijnen

                                                         

Hans is geboren in 1961 als zoon van een Limburgse ondernemer. Hij heeft een technische studie (MTS en HTS) gevolgd in Venlo en deze aangevuld met diverse financiële opleidingen.        

Al vroeg was hij betrokken bij de bedrijfsvoering van het transportbedrijf van de familie en besloot hij zijn ervaring buiten dit bedrijf op te gaan doen. Hij koos voor een carrière in het transport-wezen en de logistieke dienstverlening en werkte in diverse functies bij verschillende grote (internationale) ondernemingen.


Sinds 1994 heeft hij zich ontwikkeld als een allrounder op het gebied van veranderings-management. Saneren, herstructureren, specialiseren, imagebuilding, deze people-manager heeft zijn sporen op velerlij vlakken verdient. Gedurende deze periode begeleidde hij diverse overnametrajecten. Na enige jaren als General Manager bij Currie European Transport B.V. besloot hij eind 2002 zelfstandig ondernemer te worden en zich aan te sluiten bij Diligence. Hier is hij uitgegroeid tot een breed georiënteerde overnamespecialist voor het MKB. Hans is gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (www.bobb.nl).

Hans is woonachtig in Veenendaal en is, naast zijn eigen bedrijf een maatschappelijk betrokken ondernemer. Hij bekleedt diverse bestuursfuncties waaronder het secretariaat bij de BOBB en is actief betrokken bij diverse community-projecten via o.a. Rotary.

 

Hans J.M.W. Wijnen
Mahlerpad 16
3906 ZM Veenendaal
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 505 999
LinkedIn profiel

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*
Velden met een * gemarkeerd dienen ingevuld te worden


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)