Harry Helwegen

Geboren in 1947, wonend in Baarn (Utrecht). Heeft sedert zijn start als partner bij Diligence in 1998 een groot aantal overnames succesvol begeleid in uiteenlopende branches als tandtechniek, medische hulpmiddelen, telecom, interne transportmiddelen, groothandel, machineonderdelen, administratiekantoren en schoonmaak en glasbewassing.

Opgeleid op Hogeschool IVA te Driebergen. Werkte tot zijn toetreding bij Diligence 28 jaar voor BP Nederland in diverse functies. Via verkoop, marketing, marktontwikkeling naar real estate development. Gedurende zes jaar hield hij zich in die functie bezig met het acquireren van nieuwe locaties voor benzineverkooppunten en het onderhandelen over aan- en verkoop van benzinestations in de Benelux. Vanuit die positie heeft hij veel ervaring opgedaan met overnames. Tenslotte heeft hij de fusie tussen BP en Mobil in Europa van nabij meegemaakt.

Rode draad door zijn loopbaan vormde de implementatie van nieuwe commerciële ontwikkelingen, waarbij meestal grote interne en externe weerstanden overwonnen moesten worden. Ziet altijd weer mogelijkheden. Hij is tevens algemeen directeur van Diligence Services B.V., de centrale organisatie van Diligence.

Harry J.G. Helwegen
Pr. Irenelaan 10
3743 JE Baarn
Tel: (+31)(0)88 0550 350
Fax: (+31)(0)35 542 66 78
Twitter
LinkedIn profiel

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Onderwerp*
Bericht*
Velden met een * gemarkeerd dienen ingevuld te worden


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)