Zoekt u ook een investeerder?

Op zoek naar vers (risico)kapitaal voor uw onderneming? Neem dan contact met ons op en wij helpen u op weg tijdens uw zoektocht naar een passende investeerder en begeleiden u bij het realiseren van de beoogde transactie.

Discrete, persoonlijke en passende dienstverlening
Rijke ervaring op gebied van transactiebegeleiding
Groot bestand met (risico)kapitaalinvesteerders

Analyse van het probleem

Veel ondernemers zitten momenteel krap bij kas en klem bij de bank. Klanten betalen trager dan ooit, leveranciers willen boter bij de vis en de bank doet op z’n gunstigst niets meer. En heeft u pech, dan worstelt u met het terugdraaien en zelfs opzeggen van kredietregelingen door de bank. Veel in de kern gezonde bedrijven komen hierdoor in liquiditeitsproblemen.

De weg naar rendement

Aan de andere kant zijn investeerders meer dan ooit op zoek naar aansprekende participatieproposities. Er is ontzettend veel geld in Nederland en dat geld zoekt naar rendement. Spaarrekeningen leveren niets op. Obligaties ook niet. De beurs doet niet veel. En onroerend goed heeft zijn glans verloren. Wat blijft over? Inderdaad, investeren in MKB ondernemingen en in ondernemers. En hier vinden partijen elkaar.

Obligaties leveren te weinig op
Weinig activiteit op de beurs
Spaarrekeningen bieden weinig rendement
Onroerend goed heeft zijn glans verloren

De juiste partij voor u

Bent u ook op zoek naar vers (risico)kapitaal voor uw onderneming en heeft u een interessante propositie voor een investeerder / participant? Neem dan contact met ons op. Wij kennen de weg naar een passende investeerder en kunnen u begeleiden bij de totstandkoming van een transactie.

Over Diligence

Diligence is specialist in bedrijfsovername en -opvolging. Dat wil zeggen dat we ondernemers, voornamelijk MKB’ers, helpen bij het verkopen van hun bedrijf of het kopen van een bedrijf. We zijn daarbij niet zonder meer tevreden met het tot stand komen van een transactie. We willen namelijk het beste voor u, wat dat ook moge zijn.

Lees meer