Historie

Het kopen of verkopen van een bedrijf vergt enig uithoudingsvermogen. Zo lopen ondernemers die naar geschikte kandidaten zoeken nogal eens een blauwtje. Professionele hulp, in de vorm van een bemiddelaar die de juiste partijen snel bij elkaar brengt, is dan vaak geboden.Vanuit die filosofie is Diligence in 1998 opgericht.

We kunnen zeggen dat dat niet voor niets is geweest. Steeds meer ondernemers nemen Diligence in de arm om hun zaak te laten behartigen. Daarnaast zijn we door de Kamer van Koophandel gevraagd om te adviseren bij de herstart van de Ondernemingsbeurs, een databank van ter overname aangeboden en gevraagde ondernemingen binnen het MKB.

Om onze klanten nog beter te kunnen servicen, zijn we in 2002 een samenwerking aangegaan met het Duitse Concess GmbH en het Belgische Vandecruys N.V. en zijn we begonnen met het organiseren van thema-avonden over bedrijfsoverdracht, een groot succes dat verder wordt uitgebouwd. In hetzelfde jaar zagen we de oplage van Diligence Opportunities, een gratis overnamekrant die voortaan Overnamezaken heet, groeien van 45.000 naar 60.000 exemplaren.

Diligence is een van de weinige overnamespecialisten in het MKB met een landelijk dekkend netwerk en een van de grootste leveranciers van bedrijfsprofielen in overnamedatabanken als MKBase, Brookz en de Ondernemingsbeurs.

Diligence historie


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)