Terug naar: Publicaties

Diligence in de nacht van de ondernemer

Door redactie op 15-04-2015

In de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 april trad Harry Helwegen op in de BNR-marathonuitzending De Nacht van de Ondernemer vanuit het Beatrix theater in Utrecht, als onderdeel van de Week van de Ondernemer. Het programma omvatte 10 uur live radio met topondernemers, politici, creatievelingen, vragen van luisteraars enz. De avond werd afgetrapt met een interview met minister-president Mark Rutte. De Nacht van de Ondernemer (http://www.bnr.nl/radio/bnr-nacht-van-de-ondernemer/) had als insteek: waar liggen ondernemers ‘s nachts wakker van? Vandaar ook de uitzending ’s nachts.
Harry praatte van 2.00 tot 3.00 uur ’s nachts over het onderwerp bedrijfsovernames. Zowel BNR als de KvK hebben veel aandacht aan dit ondernemersevenement besteed.De insteek van het gesprek was om met positieve tips en trucs te komen voor ondernemers, zodat ze niet meer wakker hoeven te liggen. Wat zijn de trends in overnameland, welke lessons learnt zijn er te melden, hoe staat de overnamemarkt ervoor etc. Luister via deze link naar de betreffende uitzending en naar Harry:

 Klik hier voor de live uitzending

 

 

 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Diligence in de nacht van de ondernemer"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)