Terug naar: Publicaties

Diligence met goede moed 2009 in door succesvol 2008

Door Diligence Services B.V. op 12-03-2009

Het jubileumjaar van Diligence was weer een zeer succesvol jaar. Maar liefst 30 transacties werden succesvol door onze intermediairs begeleid. Ongeveer 120 levens werden als gevolg van onze inspanningen in 2008 definitief veranderd: 19 verkopende ondernemers en hun levenspartner kunnen het nu wat rustiger aan doen. 10 kopende ondernemers hebben het nu drukker dan ooit en zien hun levenspartner wellicht een tijdje wat minder vaak. De dertigste was een echte fusie. Van de 30 transacties die we afsloten was de koper in 21 gevallen een strategische partij. De overige 9 transacties betroffen 7 MBI’s en 2 MBO’s.

Daarbuiten hebben wij uiteraard de nodige advieswerkzaamheden verricht, waaronder een aantal waarderingsopdrachten, die naar tevredenheid van de opdrachtgevers zijn afgerond.  Voor 2009 zijn wij uiteraard weer vol goede moed. Wij laten ons niet gek maken door de kommer en kwel die de media over ons uitgieten. Wij gaan gewoon door met goed werk leveren. De eerste deals staan alweer in de steigers. Of het er weer 30 worden dit jaar weten we niet. Maar we gaan wel weer heel veel mensen gelukkig maken en levens veranderen. Dat is het boeiende van ons vak. Ook voor u zullen wij er weer zijn als u ons nodig heeft!
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Diligence met goede moed 2009 in door succesvol 2008"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)