Terug naar: Publicaties

Diligence sponsort Casa Ochetto

Door redactie op 07-10-2011

Begin september heeft Diligence weer eens het nuttige met het aangename verenigd. De strategiesessie, die wij eens in de paar jaar houden, vond deze keer plaats in Noord-Italië in de prachtige regio Piemonte. Wij waren te gast in Casa Ochetto in het dorpje Castellino Tanaro, aan de voet van de Alpen en vlak bij de Middellandse Zee.

De Stichting Casa Ochetto wil zieke of herstellende jonge mensen, die te maken hebben gekregen met kanker, de mogelijkheid bieden om rust te vinden op deze mooie plek in Italië. Voor hen stelt zij deze boerderij kosteloos beschikbaar. Om dit mogelijk te maken verhuurt de Stichting Casa Ochetto de boerderij deels op commerciële basis aan bedrijven, overheid, ondernemers en particulieren. Door hun betrokkenheid wordt er samengewerkt aan het realiseren van deze ideële doelstelling.

Omdat Diligence deze stichting een warm hart toedraagt en haar daarom sponsort werd deze unieke locatie voor een paar dagen het thuisverblijf, vergaderlocatie en centrum van de wereld voor de Diligence intermediairs. Het zal u niet verbazen dat ons (uiterst gastvrije) verblijf in Casa Ochetto en de Piemonte niet alleen nuttig was, maar tevens bijzonder aangenaam en boeiend. Het bestaan van Diligence heeft in de Piemonte weer een nieuwe impuls gekregen en onze intermediairs zijn weer opgeladen om u de komende jaren met nieuw enthousiasme te bedienen.

Overigens bevelen wij ook u een verblijf in Casa Ochetto van harte aan. U doet er niet alleen uzelf en uw gasten een groot plezier mee, maar draagt tevens bij aan de verwezenlijking van de doelstellingen van de stichting.

Diligence sponsort Casa Ochetto

Diligence sponsort Casa OchettoDiligence sponsort Casa Ochetto
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Diligence sponsort Casa Ochetto"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)