Terug naar: Publicaties

E-mail nieuwsbrief januari 2008

Door intermediair Harry Helwegen op 23-01-2008

Diligence bestaat 10 jaar

Het jaar 2008 is voor Diligence een bijzonder jaar. Tien jaar geleden werd de basis gelegd voor onze organisatie. Ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij een speciale editie van ons blad Overnamezaken uitgebracht en toegestuurd aan ons relatiebestand. Dit blad, dat 16 pagina’s boeiende informatie en artikelen bevat over overnamezaken in het MKB, geschreven door een aantal deskundigen, waaronder de Diligence intermediairs, en autoriteiten op hun vakgebied, mag met recht een bewaarnummer worden genoemd, zo niet een collector’s item. Hieronder alvast het voorwoord van onze directeur Harry Helwegen, die een kijkje in de inhoud van het blad geeft. Wilt u het bestand als pdf-bestand inzien, dan treft u dit op onze website Diligence.nl aan. Heeft u het blad niet ontvangen en wilt u het graag (uiteraard kosteloos) toegestuurd hebben, vult u dan het aanvraagformulier op onze homepage in of stuur een e-mail naar info@diligence.nl met uw onderstaande gegevens en u krijgt het blad direct toegestuurd op het door u aangegeven adres. Wilt u meerdere exemplaren bestellen, dan verzoeken wij u ons even te bellen.

Overigens zal gedurende het gehele jaar 2008 via diverse media aandacht gegeven worden aan het 10-jarig bestaan van Diligence. Zo zal onder meer een special over Diligence worden opgenomen in het maartnummer van het blad Brookz.

Klik hier voor meer informatie over Brookz.

Voorwoord Harry Helwegen

Tien jaar Diligence, onmogelijk om in dit jubileumnummer van Overnamezaken te persen. Het is een greep uit de meest gedenkwaardige momenten geworden. Wij zijn trots op het bereiken van deze mijlpaal. Vele start ups halen dat niet. Ons vak was destijds nog vrijwel onbekend in het MKB. Tien jaar van hard werken, maar ook tien jaar lol en ook tien jaar kicken van elke deal die we doen. We hebben deals gedaan in vrijwel alle denkbare branches. Kijkt u maar eens op pagina 15. Verspreid door het hele nummer vertelt ieder van ons over de deal die hem het meest is bijgebleven. De hele dag met bedrijfsovernames bezig, kom je gemakkelijk in de verleiding om zelf eens een bedrijf over te nemen. Ook daar hebben we een mooi voorbeeld van. De voorzitter van MKB Nederland, Loek Hermans, houdt op pagina 15 een vurig pleidooi voor het belang van bedrijfsopvolging en de rol die professionals op dat terrein daarin spelen. Daarvan getuigen ook een tweetal ondernemers die dit jaren geleden hebben meegemaakt en zo vindt u als cadeautje nog een aantal artikelen waarvan u wat kunt opsteken. Tien jaar Diligence was een prachtige tijd waarop we met veel plezier terug kijken. Diligence heeft haar bestaansrecht bewezen en zal dat de komende tien jaar blijven doen.

Harry Helwegen
Algemeen directeur 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "E-mail nieuwsbrief januari 2008"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)