Terug naar: Publicaties

Introductie VerkoopScan succesvol

Door redactie op 01-03-2005

Zoals u zich wellicht kunt herinneren heeft Diligence in april van dit jaar een nieuw product gelanceerd, de VerkoopScan. Dit in eigen huis ontwikkelde product geeft u als ondernemer voor een relatief gering (vast) bedrag van € 2.500 antwoord op alle vragen, die bij u leven rond het onderwerp van de verkoop van uw onderneming. De Diligence intermediair licht uw onderneming binnen enkele dagen door. Hij maakt een rapport op met aanbevelingen en geeft ook een indicatie van de verkoopwaarde van de onderneming. Aan de hand van dit rapport kunt u dan beslissen of u het verkoopproces zult gaan opstarten of dat u beter nog even kunt wachten.

Diligence heeft na de introductie van de VerkoopScan vele vragen uit de markt gekregen over dit product. Ook zijn er al diverse VerkoopScans verkocht en kunnen we voorzichtig concluderen dat het product voldoet aan een in de markt levende behoefte.

Met name de ondernemers die twijfelen of het nu al de tijd is om hun bedrijf te verkopen lijken veel baat te hebben bij de uitkomsten van een VerkoopScan. Zonder zich direct in een mogelijk lang, intensief en kostbaar verkoopproces met een onzekere afloop te hoeven storten, kopen zij voor een relatief gering, vast bedrag een redelijke mate van zekerheid, op grond waarvan zij een gefundeerde beslissing kunnen nemen om de onderneming ter overname aan te bieden of dat juist (nog) niet te doen. In alle vrijheid, nergens aan gebonden. Een - zoals wij van één onzer cliënten vernamen – ideale oplossing om tot een goed onderbouwd antwoord te komen op één van de moeilijkste opgaven waarvoor een ondernemer zich in zijn werkzame leven gesteld ziet: de verkoop van zijn eigen onderneming. Wilt u meer weten over de VerkoopScan, bel 0186 - 642 480  en vraag de productbrochure aan of kijk op Diligence.nl.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Introductie VerkoopScan succesvol"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)