Terug naar: Publicaties

Nieuw hoofdkantoor Diligence in Veenendaal

Door Diligence Services B.V. op 16-12-2011

Diligence opent de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor in Veenendaal.

Diligence, specialisten in bedrijfsovername en -opvolging, opende afgelopen week officieel de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor in Veenendaal.  Dhr. Harry Helwegen, directeur van Diligence verrichtte de officiële openingshandeling van het kantoor gevestigd aan de Kerkewijk 111 onder toeziend van de intermediairs van Diligence.

Diligence had eerder haar hoofdkantoor aan het Landjuweel in Veenendaal, maar dit meer centraal, in het centrum van Veenendaal,  gelegen pand is eigenlijk een synoniem voor de transparantie en professionaliteit waar Diligence voor staat in haar werkzaamheden. Naast office manager Judith Eijkelboom houden ook  de Intermediairs Frans Verbeek en Hans Wijnen hier kantoor.

Diligence is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsovernames en -opvolging. Immers een bedrijf kopen of verkopen doe je niet elke dag. Logisch dat als het eenmaal zover is, u met allerlei nieuwe vraagstukken geconfronteerd wordt. Dan is het goed om te weten dat er een organisatie als Diligence is, die zich met niets anders bezighoudt dan met bedrijfsovernames. De intermediairs van Diligence komen graag bij u langs om al uw vragen op het gebied van koop, verkoop, participatie, management buy-in, management buy-out, (her)financiering e.d. te beantwoorden. Om u wegwijs te maken in de complexe wereld van de bedrijfsovernames en uiteindelijk om u te begeleiden naar een succesvolle overname.

"Diligence":  Het belangrijkste dat wij tijdens een overnameproces doen, is rust voor onze cliënten  creëren. Er komt namelijk een groot aantal zaken op hen af waar ze wellicht geen raad mee weten, aangezien zij niet elke dag hun bedrijf verkopen of een bedrijf kopen. Bovendien is een overnameproces vaak een emotioneel gebeuren, dat de nodige energie vergt.

Ook De Rijnpost besteedt aandacht aan de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Diligence. Bekijk hier de publicatie in De Rijnpost.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij Diligence, Kerkewijk 111,
3904 JA  Veenendaal.

Nieuw hoofdkantoor Diligence in Veenendaal

Nieuw hoofdkantoor Diligence in Veenendaal
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Nieuw hoofdkantoor Diligence in Veenendaal"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)