Terug naar: Publicaties

Over overnames gesproken maart 2009

Door intermediair Harry Helwegen op 01-03-2009

Een nieuwsbrief van Diligence? Is er dan wel wat te melden op het vlak van fusies en overnames? Dat ligt toch helemaal op zijn gat? Nou, dat valt gelukkig mee. Tot nu toe hebben we in 2009 zelfs net iets meer omgezet dan in dezelfde periode vorig jaar. Er is wel grote onzekerheid bij alle marktpartijen. Dat creëert onder meer een enorme honger naar informatie. Diligence zit al ruim 11 jaar in het vak van bedrijfsovernames. Dat is lang genoeg om ons over een groot aantal onderwerpen een opinie gevormd te hebben en dat wordt inmiddels ook door de markt erkend. Daarom worden wij door kranten en tijdschriften regelmatig gevraagd voor interviews of om artikelen te schrijven. Over de markt, over de vraag of je op dit moment wel moet verkopen en wat als het bedrijf onverkoopbaar lijkt? We hebben de oogst van de laatste tijd voor u op een rijtje gezet, mocht u ze gemist hebben. We bestaan ook lang genoeg om tegenslagen die je als ondernemer ondervindt al eens meegemaakt te hebben en ook weer overwonnen.

Het Financieel Dagblad heeft in haar rubriek Tegenwind onlangs bericht hoe wij hebben gereageerd op de gevolgen van een forse krimp van de economie. Dat er toch nog wel wat gebeurt in de fusie- en overnamemarkt in het MKB en dat er nog steeds kopen en verkopen van bedrijven plaats vinden blijkt wel uit de succesmeldingen en de nieuwe profielen.

Wat vindt u? Is dat allemaal nieuws of niet?
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Over overnames gesproken maart 2009"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)