Terug naar: Publicaties

Over overnames gesproken mei 2006

Door redactie op 02-05-2006

Er werd ons de laatste tijd steeds vaker en nadrukkelijker gevraagd: "Hoe gaat het toch met Diligence? We horen zo weinig van jullie." Toen realiseerden we ons dat we dit jaar zo druk zijn geweest, dat we geen tijd hebben gevonden om een nieuwsbrief uit te sturen.

Nee we hebben bepaald niet stilgezeten. Leest u maar eens over de activiteiten in de diverse regio's in samenwerking met de Kamers van Koophandel in het land. Maar we zijn toch vooral druk geweest met het uitvoeren van onze favoriete bezigheid, het doen van deals. Het zijn weer gouden tijden voor ondernemers die hun bedrijf willen verkopen: lees over de terugkeer van de strategische kopers en over de golf aan private equity die momenteel ondernemingsland overspoelt. Het wordt mooi geïllustreerd voor de ICT markt met 2 praktijkvoorbeelden van Ronald van der Graaf. De hier geschetste ontwikkeling is exemplarisch voor een aantal branches waarin momenteel grote vraag is: niet alleen ICT, ook flexibele arbeid (detachering / uitzendbureaus), installatiebureaus, accountants- en administratiekantoren, groothandelsondernemingen etc. Diligence heeft de kennis, de contacten en het netwerk. Wij kennen de kopers. Als u wilt verkopen, doe het dan nu. Aanbod is nog steeds schaars, de vraag is groot, er zijn diverse categorieën kopers (strategisch, MBI en MBO m.b.v. private equity), de prijzen zijn prima, de rente is nog steeds laag, waardoor financiering relatief gemakkelijk is. Bent u er nu ook aan toe om u eens te oriënteren over verkoop van uw bedrijf, laten we dan eens vrijblijvend met elkaar praten. En als u wilt kopen, dan kunnen we u natuurlijk ook helpen.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Over overnames gesproken mei 2006"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)