Terug naar: Publicaties

Partner gezocht voor de regio Limburg

Door redactie op 14-10-2005

Bent u een ondernemende professional, die zich volledig wil gaan inzetten als bemiddelaar bij bedrijfsoverdracht en -overname in de regio Limburg? Dan biedt Diligence u de mogelijkheid het exclusieve partnership voor deze regio te verwerven.

Diligence

Diligence is als één van de grootste onafhankelijke spelers op het gebied van de begeleiding van bedrijfsovernames in het MKB een begrip in ondernemend en overnemend Nederland. De organisatie is een netwerk van een 20-tal zelfstandig ondernemers die binnen de Diligence formule nauw samenwerken. De internationale betekenis van de naam staat voor vaart, maar ook voor zorgvuldigheid, toewijding en betrouwbaarheid. Er is een vooruitstrevend concept ontwikkeld, dat tegelijk degelijk, helder en eenvoudig is, zowel voor partners als voor cliënten. Er wordt gewerkt aan een Europees netwerk van Intermediairs, die allen op uniforme wijze hun projectgegevens verwerken in één centrale en gemeenschappelijke database.

De Diligence Partner-Intermediar

Als Diligence Partner-Intermediair bent u ondernemer, minimaal 40 jaar jong, heeft u bedrijfseconomisch en financieel inzicht alsmede mensenkennis, minimaal één jaar ervaring in het vakgebied van fusies en overnames en ligt uw denkvermogen door opleiding en/of ervaring minimaal op HBO-niveau. U woont in Limburg, speelt daar een actieve sociaal-maatschappelijke rol, waarbij u beschikt over uitstekende contacten in een brede relatiekring in de regio. Daarbij heeft u een gezonde ambitie en een onbedwingbare drang om resultaten te boeken. U bent tenminste één jaar financieel onafhankelijk. U bent letterlijk en figuurlijk "bedrijvig" en toe aan een nieuwe uitdaging in uw leven. Of sterker nog, u staat te trappelen om samen met uw partners deze markt te exploreren!

U bent de nieuwe professional. U opereert in alle vrijheid en bepaalt zelf hoeveel tijd u besteedt. U bouwt aan uw eigen cliëntenkring en dus uw eigen succes. Zelfstandig, maar niet alleen. Want ook uw partners bouwen aan hun eigen succes en met u aan het gezamenlijk succes van het Europese netwerk. U begint met een aantal verschillende trainingen. Eenmaal op weg wordt u ondersteund door het hoofdkantoor van de organisatie en door de collega's. U bent een graag geziene gesprekspartner voor elke ondernemer, accountant, fusie- en overnamespecialist, u voorziet voor deze mensen immers in een behoefte. Uw vak is uniek.

Een lucratieve investering

Uw inkomen heeft u voor het grootste deel in eigen hand, u bent uw eigen garantie voor succes! Uw totale financiële inbreng bedraagt eenmalig € 50.000,- exclusief de financiering van uw inkomen tijdens de opstartperiode. Daarnaast zult u de mogelijkheid worden geboden om aandelen in de organisatie te verwerven. Nader inzicht in onze werkwijze alsmede de benodigde documentatie worden u verstrekt tijdens de selectieperiode.

Wat denkt u?

Spreekt het idee u aan en herkent u zich in het profiel? Wilt u veel meer weten en durft u onze selectieprocedure te doorlopen? Wilt u een oriënterend gesprek voeren met enige intermediairs in de organisatie? Stuur dan een brief met uw C.V. aan Diligence Services B.V., ter attentie van de heer K.E.N. Bronsgeest, Postbus 116, 3230 AC  Brielle. Mailen mag ook, karel.bronsgeest@diligence.nl.

 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Partner gezocht voor de regio Limburg"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)