Terug naar: Publicaties

Rob Beeren (Diligence) verkozen tot F&O Overnameadviseur van het jaar 2015

Door intermediair Hans Wijnen op 04-12-2015

Rob Beeren verkozen tot F&O Overnameadviseur van het jaar 2015

Rob Beeren F&O Overnameadviseur 2015

Na een spannende strijd is Rob Beeren van Diligence gisteren door zijn collega’s verkozen tot F&O Overnameadviseur van het Jaar. Beeren kreeg gisteravond na afloop van het Fusie & Overname Jaarcongres in Hotel Houten de award uitgereikt door Peter van Zadelhoff van RTL-Z.Volgens Peter Rikhof, hoofdredacteur van Brookz, is Beeren een terechte winnaar. ‘Rob is al 18 jaar een ervaren en gerespecteerde overnameadviseur met ruim 90 succesvolle transacties op zijn naam, waarvan 10 deals in het afgelopen jaar. Bovendien is hij zeer actief in het overdragen van zijn vakkennis aan klanten en collega’s en daarmee een waardige ambassadeur voor het fusie- en overnamevak.’


 
De overige  genomineerden voor de F&O Overnameadviseur van het Jaar waren René Bender (BenderBrandwijk), Bas Brusche ( Factor Bedrijfsovernames), Sander Collé (Van Oers Corporate Finance), Marijn Dubbeldam (Dubbeldam & Company), Aron de Jong (Ten Kate Huizinga Corporate Finance), Albert Koops (BDO Corporate Finance) Friso Kuipers (AenF Partners), Hans Minnaar (Florijnz Corporate Finance) en Willem van den Hoek Ostende (Company Brokers).
 


In de categorie Business Valuator van het Jaar ging de eerste prijs naar Joy van der Veer van Van Baerle Newbolt.De overige  genomineerden voor de F&O Business Valuator van het Jaar waren Patrick Boertien (Ernst & Young Transaction Advisory Services), Peter Paul Buijsrogge ( BrightOrange), Paul Blok (RSM Evaluent), Jaap Bouman (Wingman Business Valuation), Chris Denneboom (ValuePro Bedrijfswaardering & Advies), Erik-Jan Hennis (MTH Corporate Finance), Hans van de Pas (Match Plan Corporate Finance), Pieter Christiaan van Prooijen, (Hermes Advisory).

klik hier voor het blad en het artikel
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Rob Beeren (Diligence) verkozen tot F&O Overnameadviseur van het jaar 2015"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)