Terug naar: Publicaties

Word ondernemer en help andere ondernemers hun bedrijf te verkopen

Door redactie op 27-04-2006

Een mooiere kans op een vliegende start krijgt u niet

Het is het mooiste werk wat er is: als zelfstandig ondernemer andere ondernemers helpen bij het verkopen van hun bedrijf. U wordt uitgedaagd om al uw talenten aan te spreken. Die van de tacticus, de politicus, de psycholoog, de strateeg, de econoom, de financiële expert, de doorzetter, de koopman en nog weer andere talenten. Als de koop rond is, is de voldoening onbeschrijfelijk groot. Niet in de laatste plaats omdat u een held bent voor de ondernemer die u begeleidt.

Lucratieve investering

Diligence, het grootste netwerk van onafhankelijke intermediairs binnen het MKB en een begrip in ondernemend en overnemend Nederland, biedt u nu de kans om voordelig in te stappen. Voor een eenmalig bedrag van 50.000 euro, exclusief de financiering van uw inkomen tijdens de opstartperiode, krijgt u het exclusieve partnership en de aandelen van één van de twaalf regio’s in Nederland en wordt u mede-eigenaar van Diligence. In alle vrijheid kunt u aan uw eigen succes werken, leunend en steunend op uw medepartners (prettige collega’s) en een goed geoliede Diligenceorganisatie,  waarbij de marketing centraal geregeld is en u de beschikking heeft over een gezamenlijke database van kennis, documenten en contacten. Hoe hoog uw salaris wordt, heeft u helemaal in eigen hand.

Wat verwachten we van u?

In ieder geval dat u een onbedwingbare drang heeft om te scoren en zelfstandig business kunt genereren. Om u een eind op weg te helpen leren we u met gerichte trainingen de fijne kneepjes van het vak. U pikt dit snel op aangezien u een zwaargewicht bent die zijn sporen in het bedrijfsleven ruimschoots verdiend heeft. Iemand met bedrijfseconomisch en financieel inzicht die daarnaast een actieve sociaalmaatschappelijke rol in zijn regio vervult en uitstekende contacten heeft in een brede relatiekring. Verder bent u minimaal 40 jaar jong, heeft u een hbo- of wo-opleiding genoten en beschikt u over een olifantenhuid, lef, doorzettingsvermogen en mensenkennis.

Wat denkt u?

Is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Word dan zelfstandig ondernemer binnen een betrouwbare organisatie en help mee het nationale en internationale netwerk van Diligence verder uit te bouwen. Stuur direct een brief met uw cv naar het onderstaande adres.

Diligence Services
t.a.v. dhr Karel Bronsgeest
postbus 1024
3260 Oud Beijerland

Voor een oriënterend gesprek met één van onze intermediairs kunt u contact opnemen met dezelfde persoon, tel. 0186 642 480.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Reageer op "Word ondernemer en help andere ondernemers hun bedrijf te verkopen"

 Naam*
   
 E-mailadres* (wordt niet gepubliceerd)
   
 Website (voorbeeld: http://www.uwsite.nl)
   
   
Houd mij via e-mail op de hoogte van reacties
   
Neem de code uit de bovenstaande afbeelding over om verder te gaan
   

Terug naar: Publicaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)