Drie redenen om voor Diligence te kiezen:


1. Reputatie en ervaring

Diligence, een zelfstandige, onafhankelijke organisatie met acht vestigingen door geheel Nederland, bestaat sinds 1998 en dat is niet voor niets: bijna 20 jaar lang al bedienen wij ondernemers in de MKB-overnamemarkt, met kwalitatief goede dienstverlening, discreet en altijd met het belang van de klant centraal. Onze naam en reputatie in de markt zijn meer dan goed. In deze periode hebben wij een enorme ervaring, kennis, database en netwerk opgebouwd, waaruit onze overnamespecialisten kunnen putten. En het resultaat mag er zijn: de Diligence intermediairs hebben in deze periode bijna 400 transacties gedaan. Op ons eigen “podium” (website en nieuwsbrief “Overnamezaken”, die regelmatig aan ca. 10.000 geïnteresseerde marktpartijen wordt toegezonden) delen wij onze kennis, ervaring, transacties en proposities met de markt.

2. Kwaliteit van onze overnamespecialisten

Onze overnamespecialisten zijn zelf allemaal zelfstandig ondernemer en hebben vaak ook een ondernemersachtergrond. Dat maakt ze gedreven, ondernemend, initiatiefrijk en creatief. De Diligence intermediair beheerst alle facetten van het overnameproces en weet wanneer hij diepgaande expertise op andere terreinen moet inschakelen. Alle Diligence intermediairs zijn lid van de beroepsorganisatie BOBB (www.bobb.nl), die fungeert als kwaliteitskeurmerk (gedragscode, certificering, geschillenregeling) en kennisnetwerk (permanente educatie) en die toeziet op een professionele en kwalitatief goede uitoefening van het bedrijfsovernamevak. Onze overnameadviseurs zijn regionaal verspreid en zijn gewend snel te schakelen. Zij publiceren regelmatig hun ervaringen in de media, spreken op ondernemersevenementen en treden op in onze regionale Masterclass sessies.

3. (Internationale) samenwerking

Door haar onafhankelijkheid kan Diligence - indien noodzakelijk of gewenst - (ad hoc) samenwerkingsverbanden aangaan met andere organisaties. Zo heeft Diligence internationale samenwerkingsverbanden met collega-organisaties in Duitsland en België, maar kan zij op ad hoc basis ook samenwerken met organisaties van juristen, fiscalisten, accountants en andere specialisten. Omdat wij niet gebonden zijn aan vaste samenwerkingspartners kunnen wij per geval het beste team samenstellen, in het belang van de cliënt.

 

 

 


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)