Begeleiden bij het opstellen van het businessplan

 

Definitie product

Diligence begeleidt ondernemers bij het uitwerken van hun businessplan, zowel operationeel als financieel. 

 

Toelichting

De Diligence intermediairs zien vele tientallen bedrijven per jaar en zijn door hun kennis en ervaring in staat om snel en adequaat businessmodellen, bedrijfsplannen en verdienmodellen te analyseren en uit te werken. De verdienmodellen in vrijwel alle typen bedrijven in vrijwel alle branches zijn ons bekend. Bovendien weten wij uit ervaring hoe financiers naar businessplannen kijken en waar zij waarde aan hechten. Met onze kennis en ervaring vormen wij een klankbord voor de ondernemer, helpen wij hem het operationele businessplan te schrijven en kunnen wij voor hem het financiële businessplan schrijven. In combinatie met het product “Begeleiden bij het zoeken naar financiering” kunnen wij op basis van het aldus opgestelde businessplan de ondernemer begeleiden bij het verkrijgen van de benodigde financiering.

 

Omschrijving dienstverlening en werkzaamheden

De dienstverlening van Diligence bestaat uit het beoordelen van de business propositie, het meedenken en klankborden over het verdienmodel en het bedrijfsplan, het begeleiden van de uitwerking van het operationele businessplan en desgewenst het uitwerken van het financiële businessplan, uitmondend in de vaststelling van de financieringsbehoefte.

Desgewenst kan Diligence de ondernemer daarna begeleiden bij het zoeken naar financiers en het verkrijgen van de benodigde financiering.

Deze dienstverlening is niet beperkt tot start-ups, maar kan ook gewenst zijn bij integratieplannen na fusies en overnames, bij doorstarts etc.

 

Tarifering

Uurtarief dan wel projectfee. Indien gecombineerd met zoeken naar financiering, dan waar mogelijk in combinatie met een succesfee over de via de Diligence bemiddeling verkregen financiering.


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)