Terug naar: Participaties

Investeerder gezocht in digitale werving en selectie tool

Projectnummer: NL6.2091
Contactpersoon: Harry Helwegen of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Het bedrijf heeft een uniek platform ontwikkeld waarin aan de hand van de echte behoeften van een organisatie de ideale kenniswerker kan worden gevonden. Dit op basis van relevante kennis en ervaring én passende persoonlijkheidskenmerken. Van al hun kandidaten heeft het bedrijf nauwgezet hun kennis en ervaring in kaart gebracht tot op het aspect van gebruikte methoden, technieken en instrumenten. Op basis van relevante ervaring is het senioriteitniveau berekend. Daardoor zijn hun profielen vergelijkbaar en zijn de matches objectief en transparant.

Het digitaliseren van het selectieproces is uitermate complex. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een matchingsalgoritme ontwikkeld dat zijn gelijke niet kent. Zij matchen zowel op harde- én zachte competenties. Ze matchen daarbij op een 20-tal criteria.

Hun software heeft alles in zich om een de markt radicaal te veranderen. Deze software is afgelopen jaren uitgebreid getest. Momenteel zijn ze hard bezig om de eerste stappen in de markt te zetten. Zij zetten de software in als (i) open platform en (ii) als PaaS en SaaS-oplossingen bij externe klanten

 

De markten voor werving & selectie en detachering (in Nederland alleen al met een omvang tussen de € 9 miljard en € 12 miljard per jaar) worden momenteel gekenmerkt door subjectiviteit, willekeur, vele aanbieders en vaak lage kwaliteit. Deze markt leent zich bij uitstek voor (voor)selecties aan de hand van algoritmes, toegankelijk via de browser.

 

Voor de marktintroductie is het bedrijf op zoek naar een of meerdere investeerders die bereid is/zijn om een bedrag van € 600.000 te investeren in ruil voor aandelen. Doelstelling is om met dat geld de komende twee jaar het bedrijf op de kaart te zetten om vervolgens op basis van een beproefd concept een strategische partner te zoeken, die de internationale expansie kan helpen versnellen. Tot op heden is een kleine € 1,5 miljoen in de ontwikkeling van de software geïnvesteerd, voor het overgrote deel door de founder.

 
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Participaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)