Terug naar: Participaties

Investeerder(s) gezocht voor zorgorganisatie hoog segment

Projectnummer: NL06.2074
Contactpersoon: Harry Helwegen of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Investeerder(s) gezocht voor zorgorganisatie hoog segment


Voor een zorghotel in het hoger segment, gevestigd op een A-locatie in het midden van het land, zijn wij op zoek naar een investeerder die bereid is een lening van € 250.000 te verstrekken voor het opvangen van een tijdelijk liquiditeitsprobleem. Het zorghotel heeft met meer dan 600 patiënten  per jaar een bewezen track record, kent een zeer hoge klanttevredenheid, heeft doorgroeimogelijkheden en heeft bestaansrecht als nichespeler. Het zorghotel heeft 55 medewerkers (30 fte). De exploitatie is winstgevend. In 2015 zal een omzet worden gerealiseerd van €3,2 miljoen.

 

Kortom: een mooi perspectief dat echter bedreigd wordt door de aanschaf door het toenmalige bestuur van een tweede pand in 2013, dat niet exploitabel bleek te zijn. Dit pand staat inmiddels te koop en er is een geïnteresseerde koper. Voorwaarde is wel dat het bestemmingsplan gewijzigd zal worden. Gezien de verwachte doorlooptijd van 1 tot 1,5 jaar is het zorghotel op zoek naar tijdelijke financiering om de periode tot de feitelijke verkoop financieel te overbruggen en daarmee te voorkomen dat het gezonde zorgbedrijf omvalt ten gevolge van het leegstaande vastgoed.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Participaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)