Terug naar: Participaties

Investeren in bioscoopfilm De Surprise

Projectnummer: NL35.1437
Contactpersoon: Bo Barink of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Investeren in bioscoopfilm De Surprise

Participaties aangeboden in de nieuwe film van Mike van Diem en Hans de Weers. Beide hebben Oscar’s gewonnen met respectievelijk Karakter, Alaska en Antonia. Hun nieuwste film betreft een bijzondere, ontroerende en romantische komedie over de excentrieke multimiljonair Jacob van Zuylen de With (gespeeld door Jeroen van Koningsbrugge) die uit het leven wil stappen. Dat blijkt nog niet zo makkelijk totdat Jacob stuit op een illegaal bedrijf dat erin is gespecialiseerd om je op een verrassende en onverwachte manier naar de andere wereld te helpen. Bij het uitzoeken van de doodskist ontmoet hij Anne de Koning, een jonge vrouw, die precies hetzelfde contract heeft afgesloten…

De film is Nederlands-Engelstalig, heeft een verassende Engelse cast en de Benelux verkoop is gecontracteerd met distributeur A-Film Benelux, de wereldwijde verkoop met sales agent Content Films (onderdeel van Content Media Corp). De verwachte bioscooprelease is Valentijn 2015.

 De participanten worden maat in een personenvennootschap en de participatiegrootte bedraagt €10.000,- of een meervoud daarvan. Het rendement bestaat uit belastingbesparing in combinatie met het belaste aandeel in de inkomsten van de film. Het verwachte nominaal rendement is 39% (bij IB 52%) bij opbrengsten in een medium-high scenario, dit kan oplopen tot 59% indien u nog recht heeft op (eenmalige) stakingsaftrek. In 2015 zult u meedelen in de opbrengsten uit diverse exploitatievormen, zoals onder andere opbrengsten uit bioscopen.

De totale financieringsbehoefte voor de productie van de film is € 4.680.000. Het merendeel  is inmiddels toegezegd of verstrekt. Via de personenvennootschap wordt in totaal €900.000 aan kapitaal binnengebracht. Er zijn er nog een beperkt aantal participaties beschikbaar.

 Participanten krijgen de kans geboden op een figurantenrol of u helpt de crew mee als bijvoorbeeld “clapper/loader’. Tevens bent u uitgenodigd voor een voorpremière met maximaal 4 relaties per participatie, in aanwezigheid van de hoofd cast en crew. Naamvermelding op aftiteling (indien gewenst) en eventueel op voortitels. Zo is er een speciale credit voor financiers van de film, “executive producer”. Wanneer u 10 of meer participaties neemt ziet u uw naam op de voortitels verschijnen.

De Surprise


Mis de volgende participatie niet! Abonneer u gratis via RSS of e-mail.Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Participaties

BOBB

Diligence is lid van de BOBB (Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht)

Contact informatie

Diligence Services B.V.
Kerkewijk 117
3904 JB Veenendaal
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426