Terug naar: Participaties

Uniek mediaconcept inzake bewezen preventie van diefstal voor zowel de kleinzakelijke als de particuliere markt

Projectnummer: NL1.249
Contactpersoon: Rob Beeren of bel 088 - 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Investeerder(s) gezocht voor onderneming met uniek product op basis van een multimediaal mediaconcept, dat in 2012 kleinschalig is opgestart. Het product van de onderneming speelt in op het groeiende maatschappelijk probleem van de kleine criminaliteit en heeft reeds veel attentie van de media getrokken. Het product (de dienst) omvat naast fysieke producten een thematische video website plus app en een webshop, ondersteund door een nationaal TV-programma (wekelijks) op een van de landelijke commerciële zenders. Er worden nu reeds laagdrempelige producten aangeboden voor de zakelijke markt, waarmee retailers geholpen worden om hun inkomstenderving door diefstal sterk (tenminste 50%) omlaag te brengen. Met de start van het TV-programma in april zal ook de particuliere markt worden aangeboord. De producten en diensten, die de onderneming aanbiedt, zijn laagdrempelig, bieden een hoge marge en zijn zeer effectief. Naast de verkoop van producten en diensten bestaat de omzet uit advertentieinkomsten en combinatieverkoop. Wat betreft het TV-programma: op basis van de succesvolle pilot is een eerste serie van 10 afleveringen gecontracteerd, die in april van start is gegaan. De ondernemer heeft meer dan 15 jaar ervaring als producent van TV programma’s en leverancier van producten en diensten aan het MKB.

Om de verwachte groei te kunnen financieren (met name investering in productiekosten TV-programma’s en grootschalige marketing) is € 225.000 risicokapitaal nodig, waartegenover een substantieel belang in het aandelenkapitaal van de onderneming wordt aangeboden. Voor serieus geïnteresseerde en passende partijen is een informatiememorandum en businessplan beschikbaar. Goed rendement.
Print deze pagina    Stuur door per e-mail

Terug naar: Participaties

BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Kerkewijk 117
3904 JB Veenendaal
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)