Diligence begeleidt PhotoFlyer bij het aangaan van een joint venture met Hamilton Bright.

Afgelopen zomer heeft de eigenaar van PhotoFlyer Rob Willemsen van Diligence verzocht hem zakelijk te begeleiden bij gesprekken met Hamilton Bright uiteindelijk zouden moeten leiden tot het aangaan van een joint venture tussen beide bedrijven.

Een eerdere samenwerking tussen Hamilton Bright en Photoflyer was zo goed verlopen, dat werd besloten om de krachten te bundelen. Voor Hamilton Bright Sales Promotion en Hamilton Bright Event & Incentives betekent de joint venture een uitbreiding van de diensten. Voor Photoflyer betekent dit dat zij gebruik maken van de schaalgrootte van Hamilton Bright om het internationale succes op te vangen (o.a. in Amerika). Daarnaast levert deze synergie een mooie uitbreiding van de klantenportefeuille op.

Over Photoflyer

Photoflyer is een begrip in marketingland. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar opereert in 35 landen. In de klantenportefeuille van Photoflyer zitten meer dan 800 merken. De kracht van het Photoflyer concept ligt in het persoonlijke karakter. De foto leidt tot sympathie bij de doelgroep en heeft een hoge bewaarkracht. In combinatie met een commerciële boodschap leidt dit tot een krachtig communicatiemiddel dat een meetbaar resultaat biedt.

Over Hamilton Bright

Hamilton Bright werkt als fieldmarketing specialist voor de grootste merken in de consumentenelektronica, de voedingsmiddelenbranche en de drogisterijbranche. Als fieldmarketing specialist biedt Hamilton Bright diensten aan op het gebied van sales activation, brand activation en market intelligence. 

Doordat het tussen de betrokken personen van beide ondernemingen goed "klikte" en de strategieën en ambities een goede match hadden werd de totstandkoming van de deal in korte tijd gerealiseerd. Inmiddels wordt er al in diverse projecten samengewerkt.


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)