Diligence feliciteert Menno de Vries van Dinnersite (www.dinnersite.nl), Paul Wiertz van Couverts (www.couverts.nl) en directie en transactieteam van RTL Ventures (www.rtlventures.nl) en RTL Nederland met de overname door RTL Ventures van Nederland’s oudste en meest complete on line restaurantgids Dinnersite.

                   

Met de acquisitie van Dinnersite en koppeling van deze restaurantgids aan reserveringsplatform Couverts, versterkt de grootste reserveringssite van Nederland haar positie als marktleider. Het samengaan van de twee ondernemingen leidt tot een ongeëvenaarde positie in de Nederlandse online restaurantreserveringsmarkt met meer dan 3.000 reserveerbare restaurants.
Diligence intermediair Rob Beeren heeft in dit overnameproces met veel genoegen samengewerkt met Menno de Vries en diens overige adviseurs en het acquisitieteam van RTL Ventures / Couverts en wenst hen allen heel veel succes bij de integratie van Dinnersite en Couverts en de verwezenlijking van de groeistrategie gedurende de komende jaren.

vlnr. Patrick Olde Scholtenhuis, financieel directeur RTL Nederland, Nicolas Eglau, directeur Ventures RTL Nederland, Menno de Vries, dga Dinnersite, Bert Habets, algemeen directeur RTL Nederland, Paul Wiertz, directeur Couverts (met “opengetrapte” fles champagne), Vincent Pieterson, M&A manager RTL Nederland, Rob Beeren Diligence.

Foto is genomen tijdens de pre closing ten kantore van RTL

 

Publikatie op Couverts.nl klik hier

Publikatie in het FD klik hier

Publikatie in Sprout klik hier


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)