Diligence feliciteert Jan Verhagen en de overige stakeholders van High Eye Holding B.V. in Lexmond met de recente toetreding als aandeelhouder / meewerkend participant door investeringsmaatschappij Weststellingwerf B.V. van Joost de Ruiter uit Rotterdam. High Eye is een ontwikkelaar, producent en leverancier van onbemande op afstand bestuurbare helikopters. De met deze toetreding gepaard gaande kapitaalinjectie en versterking van het management verschaffen de onderneming de middelen om de tot heden opgebouwde expertise en kwaliteitsproducten nu grootschalig en professioneel te gaan vermarkten.

Bo Barink en Rob Beeren van Diligence hebben in deze casus met veel genoegen samengewerkt met Jan Verhagen en zijn team van High Eye en wensen hen, Joost de Ruiter en alle overige betrokkenen bij High Eye heel veel succes bij de verdere groei en uitbouw van deze bijzondere onderneming.

Diligence feliciteert High Eye

Jan Verhagen (linksonder) en Joost de Ruiter (rechtsonder) tekenen onder het genot van champagne de akte van levering onder het toeziend oog van de notaris (linksachter) en Bo Barink (rechtsachter).

Een artikel over deze transactie verscheen in het magazine Brookz van september / oktober 2013.

High Eye

 


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)