Diligence feliciteert Vialle Alternative Fuel Systems in Eindhoven en haar stakeholders met de recente toetreding van een enthousiast investeringsfonds als aandeelhouder. De met deze toetreding gepaard gaande kapitaalinjectie is de eerste investering van het zojuist opgerichte fonds van enige vermogende investeerders met een groot en relevant netwerk in Amerika, die een bijzondere voorkeur hebben voor investeringen in Nederlandse bedrijven met een accent op activiteiten in Noord-Amerika en Canada. Deze kapitaalinjectie betekent een nieuwe impuls voor de internationale doorgroei van Vialle, niet in het minst in Noord-Amerika en Canada.

Harry Helwegen en Rob Beeren hebben in deze casus met veel genoegen samengewerkt met de Chief executive officer en dga van Vialle, Peter Rutten, en wensen hem, de toegetreden nieuwe aandeelhouder en alle andere betrokkenen bij Vialle heel veel succes bij de verdere groei en internationale uitbouw van de onderneming.

 


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)