Per 1 juli gaan de uitvaartactiviteiten van Terra Nova in Utrecht over naar Kollaard en Jansen Uitvaartzorg B.V.. Onze intermediair Harry Helwegen begeleidde Gerda Jansen en Koen Kollaard in deze transactie. Terra Nova had de behoefte om het uitvoeren van uitvaarten en de hele organisatie daaromheen, aan een derde over te dragen. Gerda Jansen, die een groot aantal jaren bij Terra Nova heeft gewerkt, en Koen Kollaard die al zelfstandig in de uitvaartzorg werkzaam is, hebben een nieuw bedrijf opgericht, waarin de beide activiteiten worden gebundeld.

Koen Kollaard heeft een grote ervaring opgebouwd in het verzorgen van uitvaarten, terwijl Gerda Jansen over de kennis en ervaring beschikt op het vlak van  de organisatie die nodig is om uitvaarten, nu het bedrijf groter wordt, ook in de toekomst vlekkeloos te laten verlopen. Wanneer zij op 1 juli starten gaat Kollaard en Jansen Uitvaartzorg goed voorbereid de toekomst tegemoet. Samen met hun zorgteam bieden zij hun leden de best mogelijke zorg, die past bij het beschikbare budget.

 


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)