Per 1 mei 2015 zijn de activa en activiteiten van V.o.f. Autoverhuur De Ruijter uit Beverwijk overgenomen door Martin Schilder Rental B.V. uit Alkmaar. Onze intermediair Rob Beeren begeleidde de vennoten Jos en Trudie de Ruijter in deze transactie. Na 33 jaar met veel plezier en toewijding in de verhuur van personen-, rolstoel- en vrachtauto’s in de regio Kennemerland (Noord-Holland) actief geweest te zijn, hadden Jos en Trudie de Ruijter de behoefte om hun bedrijf aan een betrouwbare en professionele partij over te dragen. In Martin Schilder Rental B.V. hebben zij deze partij gevonden. Sinds 1 mei zijn de in de regio alom bekende “rode busjes” niet meer te vinden aan de Alkmaarseweg in Beverwijk, maar 500 meter verder aan het filiaal van Martin Schilder aan de Rijksstraatweg in Heemskerk

.

 

 

Wij feliciteren Jos en Trudie de Ruijter en Ko Schilder met deze transactie en wensen hen allen een vruchtbare voortzetting van de activiteiten van De Ruijter toe binnen de Martin Schilder Groep.


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)