Diligence

Waarom zou ik voor Diligence kiezen om mij te begeleiden bij de verkoop van mijn bedrijf?

Diligence is een onafhankelijk netwerk van actieve en professionele intermediairs, die tezamen heel goed weten wat er speelt op de Nederlandse markt van fusies en overnames in het MKB. In Nederland zijn zij in de markt van het MKB één van de grootste spelers. Daarnaast hebben zij goede buitenlandse contacten. Diligence hanteert de gedragscode van de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB).

Belangrijk is dat zij allemaal zelfstandig ondernemer zijn en zich dus heel goed kunnen inleven in uw situatie als ondernemer. Binnen Diligence zijn vele competenties vertegenwoordigd. Het externe netwerk is ongekend. Als een Diligence intermediair voor u zoekt naar kopers, zoeken al zijn collega's met hem mee.

Treedt Diligence alleen maar op voor verkopers?

Nee. Diligence begeleidt zowel verkopende ondernemers als kopende, echter nooit voor beide tegelijk. Als je als intermediair 'het overnamespel' beheerst, dan is het wel zo prettig om niet uitsluitend aan de verkoopkant te zitten, maar ook eens een keer aan de andere kant. Dat bevordert de kennis en kunde van het overnamespel. En is goed voor de afwisseling.

Overigens houden wij ons bezig met alle activiteiten die te maken hebben met fusies en overnames, dus niet alleen koop en verkoop, maar ook participaties, uitkoop van aandeelhouders, MBI (management buy-in), MBO (management buy-out), financiering regelen, kapitaal zoeken etc.


BOBB

Diligence is met een aantal gecertificeerde leden verbonden aan de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Contact informatie

Diligence
Randhoeve 221
3995 GA Houten
E -mail: info@diligence.nl
Tel: 088 - 0550 350
Fax: 0318 - 507 426

Kantoren in:
- Almere
- Amsterdam
- Baarn
- Overveen (bij Haarlem)
- Roermond
- Houten
- Veenendaal
- Zwartewaal (bij Brielle)