HomeDiligence: 1998 – 2018

Diligence is in 1998 opgericht om kopers en verkopers van ondernemingen bij elkaar te brengen. Het verkopen en kopen van bedrijven is namelijk geen eenvoudig proces. Het is niet iets dat je als gemiddelde ondernemer vaak doet. Het is spannend, nieuw en grijpt diep in in een leven. Bevredigend resultaat vergt ook uithoudingsvermogen want je loopt weleens een blauwtje. Professionele hulp, in de vorm van een overnamespecialist die de juiste partijen snel bij elkaar brengt, is dan vaak geboden.

Op 7 en 8 december is dit heuglijke feit in “klein comité” gevierd. 20 jaar Diligence: goed om bij stil te staan, maar ook weer niet al te lang, want de plicht roept. Voor het einde van dit jubileumjaar moeten nog enkele bedrijven worden verkocht!

 Team Diligence 

Team Diligence

Op de foto van links naar rechts: Hans Wijnen, Harry Helwegen, Gerda Briggeman, Jan van Ruitenbeek, Rob Beeren, Raymond Sieben, Frans Verbeek, Ross Dupont en Bo Barink

Team Diligence met partners

Team Diligence met de (levens)partners

Lees hier verder over de geschiedenis van Diligence.

En lees hier waarom Diligence een interessante partner is.

Wij informeren u graag persoonlijk over waar u rekening mee moet houden als u overweegt om uw bedrijf te verkopen, of een bedrijf te kopen: bel 088 05 50 350.