Projectinformatie

Projectnummer: NL 38.2300

Contactpersoon: Jan van Ruitenbeek of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Kenmerken

De onderneming (Besloten Vennootschap) is een algemeen bouwkundig aannemingsbedrijf, gevestigd in het noorden van het land (Friesland). Het voert opdrachten uit op het gebied van nieuwbouw, restauratie, renovatie, keukens en verbouw. Het bedrijf levert hoge kwaliteit, heeft een persoonlijke benadering van zijn klanten en een non-nonsens aanpak van de opdrachten.

Het bedrijf is actief op het gebied van het bouwen van woningen (kleinschalig), restauratie, onderhoud, verbouw en restaureren en verbouwen van boerderijen. Er wordt gewerkt voor particulieren opdrachtgevers en bedrijven, voornamelijk uit de regio. De geleverde kwaliteit is hoog door een zeer grote betrokkenheid van het team bij de uitvoering van de werken. Vakmanschap en toewijding zijn sleutelwoorden in dit bedrijf.

De omzet in 2018 en 2019 bedraagt ca. 4,5 miljoen euro en het bedrijf is goed winstgevend.

De ondernemer (dga) is de onderneming gestart en heeft het bedrijf in tientallen jaren opgebouwd tot de huidige omvang. Gezien zijn leeftijd is het nu zaak om zijn opvolging te regelen.

Door de bereidheid en de wens van verkoper om het bedrijf gefaseerd over te dragen, is deze overname uitermate geschikt voor een MBI-kandidaat. Een MBI-kandidaat, met voldoende praktische en theoretische kennis van het bouwbedrijf, die nu de stap wil maken naar een eigen bedrijf.

Deze overname is ook geschikt voor kopers die uitbreiding zoeken van omzet en professionele personele capaciteit.