Projectinformatie

Projectnummer: NL 40.2267

Contactpersoon: Ross Dupont of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

 

Kenmerken

De onderneming (v.o.f.) bestaat al tientallen jaren en kenmerkt zich door een groot terugkerend klantenbestand, afkomstig uit de wijde omgeving en heeft een zeer stabiele omzet.

Het bedrijf  is een begrip in de wijde omgeving door het zeer vakkundige personeel, brede assortiment en  diervriendelijke benadering van de levende have. Groot klantenbestand in een geografisch ruim gebied. Naast de ondernemer zijn er 5 personeelsleden in (parttime) dienst.

Er is nog meer groei en rendement mogelijk door te moderniseren. Dit betekent internet, verruimde openingstijden, uitbreiden met bijvoorbeeld een trimsalon en actieve marketing.

Het aanbod bestaat uit zoogdieren, vogels en tropische vissen. Daarnaast worden echter ook reptielen verkocht. Zeker voor die laatste categorie is men uniek in de wijde omgeving. Uiteraard bestaat een belangrijk deel van de omzet uit dierenvoeding, snacks, accessoires, geneesmiddelen en onderhoudsproducten

De onderneming past zowel bij een MBI kandidaat met eigen middelen en kennis van de sector als bij een strategische koper die het bedrijf aan haar netwerk en/of detailhandelsformule zou willen toevoegen.