Projectinformatie

Projectnummer: NL36.2389

Contactpersoon: Gerda Briggeman of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Kenmerken

De aangeboden onderneming is een full service, creatief, communicatiebureau dat werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers aan verrassende concepten, campagnes en reguliere communicatie voor zowel online als offline kanalen en middelen. In 25 jaar heeft het bureau een indrukwekkend portfolio opgebouwd op het gebied van interne en externe communicatie.

Het bedrijf is financieel kerngezond en de organisatie staat als een huis. Door een persoonlijke benadering gekoppeld aan kwalitatief goed werk, is er een sterke klantenbinding en zijn de medewerkers zeer betrokken. Creativiteit en inspiratie gaat hand in hand met gedisciplineerd werken in een geoliede projectorganisatie. Kenmerkend voor het bedrijf is dat mensen echt zichzelf kunnen zijn en talenten voortdurend worden ontwikkeld. De onderneming zorgt voor aanstekelijke energie bij haar relaties.

Het bureau heeft een grote diversiteit in klanten met focus op het hogere segment en is vooral sterk vertegenwoordigd in finance (en met name pensioenen) & zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn en overheid & onderwijs.

De omzet fluctueert de afgelopen jaren tussen € 2,1 mio en € 2,9 mio met een goede jaarlijkse winstgevendheid.

Het bureau is zeer vitaal en kan op eigen kracht succesvol door. Door deze sterke uitgangspositie kan het bureau haar onafhankelijke positie blijven claimen maar ook aansluiten bij een grotere organisatie.

De verkoper wenst 100% van de aandelen te verkopen.

Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van de sector die over voldoende middelen kunnen beschikken.