Projectinformatie

Projectnummer: NL1.2310

Contactpersoon: Rob Beeren of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Kenmerken

Regionaal opererend bedrijf in grond-, weg- en waterbouw (infra) werkzaamheden (zuidwesten van het land). Gespecialiseerd in infra, baggerwerkzaamheden, calamiteiten, grondverzet, sloopwerken en gladheidsbestrijding. Slim gepositioneerd bedrijf met een jonge en ambitieuze dga. Het bedrijf staat bekend om de kwaliteit van zijn personeel, van zijn dienstverlening en van het moderne en innovatieve materieel dat zij gebruiken.

Klanten zijn overheidsinstellingen, ontwikkelaars, bouwbedrijven en industriële bedrijven, waaronder ook petrochemie. De omzet van ca. € 14 mio. bestaat uit infrawerken (€ 9 mio.), cultuurtechnische werken en baggerwerkzaamheden (€ 2,5 mio.) en verhuur van materieel (€ 2,5 mio., met name veel kranen). Het bedrijf bestaat ca. 20 jaar en is een begrip in de regio. Groot netwerk van gerelateerde bedrijven in diverse branches, die elkaar de bal toe kunnen spelen.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, zowel in de aanschaf van het nieuwste materieel (zuinige motoren, start-stop systemen e.d.) als in het moderne eigen pand (led’s, zonnepanelen, isolatie e.d.). Uitgebreid, modern en innovatief machinepark, grotendeels geleased, dat ook regelmatig verhuurd wordt. De bedrijfslocatie is perfect, grenzend aan een zeer actief en groot industriegebied, dat legio kansen voor omzet biedt.

Ruim 60 FTE medewerkers, die goed opgeleid worden en creatief meedenken. Orderportefeuille tot eind 2021 ruim € 13 mio. Goed winstgevend, gezonde solvabiliteit. Een gezond bedrijf met nog veel groeipotentieel. De nog jonge ondernemer heeft grote stappen gemaakt, die hem de nodige tijd, energie en investeringen gekost hebben en hem het huidige succes gebracht hebben. Ambitieus als hij is wil hij verdere stappen met het bedrijf maken, maar niet meer alleen. Om die reden  zoekt hij een passende partner (strategisch of investeerder), die hem wil ondersteunen (zowel strategisch, managerial als financieel) bij de verdere doorgroei van zijn GWW-bedrijf. Uitermate geschikt voor een pre-exit.