Projectinformatie

Projectnummer: NL39.2194

Contactpersoon: Raymond Sieben of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

 

Kenmerken

De onderneming (een besloten vennootschap) is medio 2016 opgezet als landelijke netwerkorganisatie op het gebied van afwikkeling van opstalschades. Met een slim franchise-concept en IT ondersteuning (een speciaal ontwikkelde app) coördineert de onderneming opstalschades, wikkelt deze af en fungeert als een centraal aanspreekpunt voor landelijke verzekeringspartijen, tussenpersonen, regionaal uitvoerende schadeherstelbedrijven en schademelders. Momenteel zijn er 4 franchisenemers en de organisatie wenst het aantal dit jaar op te schalen naar 8 franchisenemers.

De totale omzet 2017 bedroeg € 628.850. Er is in 2017 een klein verlies geleden. Hoewel de portefeuille steeds verder groeiende is, en het aantal franchisenemers in relatief korte tijd is gegroeid, merken de oprichters dat zij hun organisatie door gebrek aan financiële slagkracht niet in de gewenste voortvarendheid verder kunnen ontwikkelen. De eigenaren zijn zodoende op zoek naar een kapitaalbedrag ter hoogte van € 250.000.

Het profiel is uitstekend geschikt voor een financiële of strategische investeerder die onderkent dat de opzet van dit concept uniek is, van sterk toegevoegde waarde is binnen de sector en de komende jaren over een mooie potentie beschikt, met uitstekende resultaten en dito mogelijkheden.