Projectinformatie

Projectnummer: NL 39.2294

Contactpersoon: Raymond Sieben of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Kenmerken

Deze Onderneming is gespecialiseerd in de recycling van gebruikte grondstoffen en beschikt over een uitgebreid landelijk en internationaal netwerk. Grondstoffen uit binnen- en buitenland worden tot nieuwe hoogwaardige producten hergebruikt in uiteenlopende branches (waaronder de bouw, de industrie en de voedingsindustrie).

De markt waarin deze onderneming actief is, valt te typeren als een niche markt. Het aantal spelers dat in Europa actief is, is zeer beperkt. Het potentiële verzorgingsgebied is daarentegen erg breed en bijna onbegrensd. De onderneming richt zich primair op bedrijven in Nederland en Duitsland.

Het bedrijf is compact (11Fte), beschikt over een eigen gespecialiseerd  machinepark en eigen transportmogelijkheden, en werkt vanuit één locatie.

De omzet 2019 is geprognotiseerd op € 3,6 mio. Het (genormaliseerd) EBITDA 2019 bedraagt € 885.000.

 Het bedrijfspand en de bijbehorende bedrijfsterreinen zijn eigendom van de Holding en maken onderdeel uit van de voorgenomen transactie. Een tweede bedrijfspand en -terrein maakt optioneel ook deel uit van deze transactie. Het bedrijf is gevestigd te Nederland.