Projectinformatie

Projectnummer: NL 1.2270

Contactpersoon: Rob Beeren of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

 

Kenmerken

Geavanceerd, modern meubelspuitbedrijf, dat tot de top in de markt behoort. Er is de afgelopen jaren voor ca. € 400.000 geïnvesteerd in de meest moderne apparatuur. Daarmee is de capaciteit inmiddels toereikend voor een verdubbeling van de omzet in de komende jaren. De onderneming levert voornamelijk aan interieurbouwers, architecten, meubelmakers en jachtwerven. Maatwerk spuitwerk voor woning- en winkelinrichting, betimmeringen van jachten en serieproducties.

De onderneming heeft een aantal grote vaste klanten. Lean & mean georganiseerd bedrijf met ca. 12 medewerkers. Ca. € 1,4 miljoen omzet en een EBITDA van ruim € 200.000 (16%). Gezonde balans. In de ca. 20 jaar van haar bestaan heeft de onderneming een uitstekende naam opgebouwd voor wat betreft de constant hoge kwaliteit van het geleverde werk en van haar dienstverlening als totaal. De aandelen worden aangeboden omdat de aandeelhouders tot het inzicht gekomen zijn dat het bedrijf in de komende groeifase een ander type bestuurder nodig heeft.

Belangrijke eigenschappen van de ideale koper zijn zowel commerciële kwaliteiten als people management skills. Geschikt voor zowel strategische partijen als MBI-kandidaten met ruime eigen middelen.