Projectinformatie

Projectnummer: NL 39.2318

Contactpersoon: Raymond Sieben of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

Kenmerken

Deze onderneming is gespecialiseerd in de online verkoop en distributie van refurbished telecom, accessoires en onderdelen. De onderneming is een erkende naam in de markt en beschikt over een uitgebreid landelijk en internationaal netwerk.

Met een omzetstijging van € 3,9 mio in 2018 naar 6,3 mio in 2019, maakt de organisatie een enorme groei door. Deze ontwikkeling wordt veroorzaakt doordat de onderneming een goede naam in de markt heeft, en doordat het sinds kort is gaan inzetten op de internationalisering van haar afzetmarkt. Hierdoor is ook de komende jaren een verdere groei voorzien. Het bedrijf is momenteel actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Het bedrijf werkt vanuit één centraal gelegen locatie en beschikt over een eigen magazijn, een eigen reparatie afdeling, eigen Quality Checks en een eigen test-afdeling.

Het EBITDA 2019 bedraagt genormaliseerd € 205.000. Voor 2020 bedraagt het verwachtte EBITDA € 391.000. Op kostenniveau en qua bruto marge is er een aanzienlijk verbeteringspotentieel te bereiken.