Projectinformatie

Projectnummer:
Contactpersoon: Raymond Sieben of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

BetreftHerkenboschVeldweg 14, 1.665 m², koopprijs n.o.t.k.

Kenmerken

Gelegen op het bedrijventerrein “Roerstreek” wordt dit multifunctioneel bedrijfspand te koop aangeboden. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ± 4.287 m². Het pand is zeer goed gelegen op het bedrijventerrein “Roerstreek”. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met grote objecten zoals bijvoorbeeld UPS, maar ook kleinere bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen. Binnen 5 minuten bent u op de autosnelweg A73 richting Venlo en Maastricht, maar ook de aansluiting met de A2 is op korte afstand. Tevens bent u binnen 10 minuten op de A46 richting Düsseldorf, Köln, Aken, Luik en Luxemburg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Ca. 15 parkeerplaatsen.

Metrage gegevens: Kantoren begane grond: ± 200 m². Kantoren verdieping: ± 150 m². Bedrijfshallen: ± 1.315 m². Opleveringsniveau: deels traditioneel; deels skeletbouw; Gevels: betonsteen; damwandprofielplaten en sandwichpanelen; Kantoren: vloerbedekking; Kantoren: systeemplafond.

Indeling:

Begane grond:
Entree/ontvangsthal met toegang tot de toiletruimtes. Kantoorruimte met aansluitend de kantine. Separate afsluitbare kantoorruimte. 2 Bedrijfshallen. Buitenterrein met parkeerplaatsen en achterliggend terrein.

Eerste verdieping:
Directiekantoor, vergaderruimte, keukenblok met toiletruimte en showroom.

Gezocht wordt naar een investeerder, die deze transactie wil accomoderen.