Projectinformatie

Projectnummer:
Contactpersoon: Raymond Sieben of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

BetreftHerkenboschVeldweg 14, 1.665 m², koopprijs n.o.t.k.

Kenmerken

Gelegen op het bedrijventerrein “Roerstreek” wordt dit multifunctioneel bedrijfspand te koop aangeboden. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ± 4.287 m². Het pand is zeer goed gelegen op het bedrijventerrein “Roerstreek”. Het betreft een gemengd bedrijventerrein met grote objecten zoals bijvoorbeeld UPS, maar ook kleinere bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen. Binnen 5 minuten bent u op de autosnelweg A73 richting Venlo en Maastricht, maar ook de aansluiting met de A2 is op korte afstand. Tevens bent u binnen 10 minuten op de A46 richting Düsseldorf, Köln, Aken, Luik en Luxemburg. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Ca. 15 parkeerplaatsen. Naast het gebouw is een parkeerplaats verhuurd. De jaarhuur bedraagt ca. € 33.600,– per jaar.

Metrage gegevens: Kantoren begane grond: ± 200 m². Kantoren verdieping: ± 150 m². Bedrijfshallen: ± 1.315 m². Opleveringsniveau: deels traditioneel; deels skeletbouw; Gevels: betonsteen; damwandprofielplaten en sandwichpanelen; Kantoren: vloerbedekking; Kantoren: systeemplafond.

Indeling:

Begane grond:
Entree/ontvangsthal met toegang tot de toiletruimtes. Kantoorruimte met aansluitend de kantine. Separate afsluitbare kantoorruimte. 2 Bedrijfshallen. Buitenterrein met parkeerplaatsen en achterliggend terrein.

Eerste verdieping:
Directiekantoor, vergaderruimte, keukenblok met toiletruimte en showroom.

Gezocht wordt naar een investeerder, die deze transactie wil accomoderen.