Projectinformatie

Projectnummer: NL40.2278

Contactpersoon: Ross Dupont of bel 088 – 0550 350 Discreet en Vrijblijvend

 

Kenmerken

De gezochte onderneming is in een fase beland waarin de huidige directeur/eigenaar een beroep wenst te doen op aanvullende expertise om het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Een volledige overdracht van de onderneming is ook bespreekbaar. Het bedrijf is bij voorkeur actief in de handel, waarbij toegevoegde waarde geleverd wordt in haar businessmodel aan haar klanten. Ook producerende bedrijven zijn interessant, mits zij zelf de beschikking hebben over de intellectuele rechten van de producten of langjarige, contractueel vastgelegde gebruiksrechten daarvoor. Ook dienstverlenende bedrijven kunnen mogelijk passend zijn voor deze koper.

Nadrukkelijk worden ook ondernemers verzocht te reageren die behoefte hebben aan een (mede) directeur die de onderneming -waar nodig- kan herstructureren en het aanwezige potentieel van producten en/of diensten tot volledige ontwikkeling te laten komen.

De gezochte onderneming heeft bij voorkeur een omzet van minimaal € 2.000k en 15-30 medewerkers. Een situatie waarin een turn around gerealiseerd moet worden kan uitstekend bij deze koper passen.