Te koop gevraagd: Elektrotechnisch installatiebedrijf met specialisatie in beveiligingssystemen

Projectnummer: NL40.2432

De mogelijke verkoper is reeds geruime tijd actief in de beveiligingstechniek en levert en installeert beveiligingssystemen, zoals inbraakbeveiliging of alarmsystemen. Er is in de onderneming of familie geen bedrijfsopvolging voorhanden of de onderneming heeft een omvang bereikt waarbij ontwikkeling naar een volgende fase beter zou kunnen plaatsvinden door deel uit te gaan maken van een groter geheel, waarbij de nieuwe organisatie de onderneming kan faciliteren om de stappen te zetten die nodig zijn om haar doelen te bereiken.
De gezochte onderneming is gevestigd in de provincie Limburg, ten zuiden van Roermond. Ook (het oostelijk deel van) Belgisch Limburg kan interessant zijn.
Gezocht wordt naar een onderneming met 5-20 personeelsleden en een omzet in de range van € 500.000 tot € 2.000.000.

Kenmerken van de koper:

Onze opdrachtgever heeft in haar bestaan van vele tientallen jaren een mooie en goed renderende en financieel solide onderneming opgebouwd. Ze heeft meer dan 50 werknemers in dienst. Zij levert en installeert ook systemen op het gebied van beveiliging, maar wil haar activiteiten op dit gebied versterken. Hiertoe is zij op zoek naar een bedrijf dat in die markt reeds een goede marktpositie heeft verworven.
dienst. Zij levert en installeert ook systemen op het gebied van beveiliging, maar wil haar activiteiten op dit gebied versterken. Hiertoe is zij op zoek naar een bedrijf dat in die markt reeds een goede marktpositie heeft verworven.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.