Te koop aangeboden: Producent van mechanische onderdelen (freesdelen)

Project NL 39.2400

De onderneming richt zich hoofdzakelijk op de productie van mechanische onderdelen (freesdelen), veelal via geautomatiseerde bewerking, en beschikt over een uitgebreid en professioneel machinepark. Het bedrijf levert hoofdzakelijk mechanische onderdelen aan klanten in Nederland. De onderneming levert aan klanten die zich onder andere bevinden in de hightech industrie, mechatronica, automotive, food, semi conductor, lucht- en ruimtevaart, medisch, art en design. De belangrijkste klanten zijn mechatronica bedrijven c.q. system suppliers.

Kansen in de markt liggen vooral in de hightech industrie. De organisatie heeft vooral een focus op techniek en minder op sales. Ook daar liggen kansen.

Per 2021 zijn 12 Fte werkzaam voor de onderneming. De omzet 2020 bedroeg € 1.688.000. Het EBITDA 2020 bedroeg afgerond € 230.000.

Een vraagprijs is geïndiceerd van € 1.100.000. Additioneel is een stille reserve (machinepark en voorraad) begroot ter hoogte van € 600.000. Een taxatie maakt onderdeel uit van het onderhavige verkoopproces.

De onderneming is gevestigd in Zuid Nederland.

Voor reacties verwijzen wij u naar het onderstaande contactformulier.