Industrie

De ontwikkelingen in de industrie gaan razendsnel. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en de wereldwijde trends spelen daar een belangrijke rol in. Het overgrote deel van de sectoren behaald goede bedrijfsresultaten. Ook de verdere vooruitzichten zijn gunstig. Wel zijn er zorgen om schaarste aan materialen en personeel. Het aantal vacatures steeg naar recordhoogte, door een unieke samenloop van zowel structurele als tijdelijke factoren.

Wij gaan ervan uit dat de huidige extreme krapte tijdelijk is. Na het wegvallen van de tijdelijke factoren zijn we dan weer terug bij de ‘gebruikelijke’ tekorten. En dus bij het belang van een excellente supply chain, een goede arbeidsmarkt en investering in (om)scholing, duurzaamheid en automatisering. Vanuit onze ervaring zien wij dat een fusie of overname mogelijkheden kan bieden om hier versneld op in te spelen.

Diligence heeft een zeer sterk en breed netwerk in de industrie. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke mogelijkheden er voor ondernemers zijn. Omdat wij deze sector van binnen en van buiten kennen, zien wij voor jou de kansen en begrijpen we de uitdagingen van de branche beter dan wie dan ook.

Branches

Diligence kent veel bedrijven in vrijwel alle sectoren van de markt, zowel landelijk als internationaal, en heeft hierin veel ervaring. Wij weten welke trends er spelen in de markt en hoe bedrijven hierop inspelen. Omdat wij de sectoren van binnen en van buiten kennen, zien wij voor jou de kansen en begrijpen we de uitdagingen van de verschillende branches beter dan wie dan ook.

Hoe kan Diligence jou van dienst zijn?

Diligence kent veel bedrijven in deze sector, landelijk en internationaal, en heeft hierin veel ervaring. Wij weten welke trends er spelen in de markt en hoe bedrijven uit deze sector hierop inspelen. Omdat wij deze sector van binnen en van buiten kennen, zien wij voor jou de kansen en begrijpen we de uitdagingen van de branche beter dan wie dan ook. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

  • Het verhogen van de waarde van jouw bedrijf, met het oog op een toekomstige verkoop
  • Het verkopen van jouw bedrijf, zowel in Nederland als internationaal
  • Het realiseren van (internationale) groei door overnames
  • Het zoeken naar een (internationale) koper of verkoper, investeerder of strategische medeaandeelhouder
  • Advisering bij een voorgenomen (internationale) fusie
  • Het vaststellen van de bedrijfswaarde met het oog op een fusie, koop of verkoop
  • Het realiseren van een passende financiering