Business Angels Netwerken Nederland luidt de gong ter ere van het 10-jarig bestaan

Business Angels Netwerken Nederland luidt de gong ter ere van het 10 jarig bestaan

Op 26 juni werd door Harry Helwegen, Diligence partner maar hier actief in zijn hoedanigheid als voorzitter van Business Angels Netwerken Nederland, bij de Euronext de beursgong geluid vanwege het 10 jarig bestaan en dat hij afscheid neemt als voorzitter.

Over BAN Nederland

Business Angels Netwerk Nederland (BAN Nederland) is de nationale belangenvereniging die de business angels markt vertegenwoordigt en de belangen van haar leden en de aangesloten business angels bij overige stakeholders zoals onder meer het Ministerie van Economische zaken en Klimaat. De leden van de vereniging zijn business angels netwerken en business angels syndicaten (groepen). BAN Nederland vertegenwoordigt via haar leden in totaal meer dan 3000 business angels.

De Vereniging wil alle betrokkenen in de business angels markt in Nederland verbinden gericht op het verder realiseren van een business angels eco systeem voor maximale toegankelijkheid tussen business angels en bedrijven. Daarom kunnen banken, accountantskantoren, crowdfunding organisaties, professionele adviseurs op het gebied van bedrijfsfinanciering, venture capitalists, participatie maatschappijen, regionale ontwikkelingsmaatschappijen, accelerators en Incubators  geassocieerd lid te worden.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.