Couverts (dochter van Iens) neemt restaurantgids Dinnersite over

Couverts neemt restaurantgids Dinnersite over

Diligence feliciteert Menno de Vries van Dinnersite (www.dinnersite.nl), Paul Wiertz van Couverts (www.couverts.nl) en directie en transactieteam van RTL Ventures en RTL Nederland met de overname door RTL Ventures van Nederland’s oudste en meest complete on line restaurantgids Dinnersite.

Met de acquisitie van Dinnersite en koppeling van deze restaurantgids aan reserveringsplatform Couverts (dat inmiddels opgegaan is in moedermaatschappij Iens), versterkt de grootste reserveringssite van Nederland haar positie als marktleider. Het samengaan van de twee ondernemingen leidt tot een ongeëvenaarde positie in de Nederlandse online restaurantreserveringsmarkt met meer dan 3.000 reserveerbare restaurants. 

Diligence intermediair Rob Beeren heeft in dit overnameproces met veel genoegen samengewerkt met Menno de Vries en diens overige adviseurs en het acquisitieteam van RTL Ventures / Couverts en wenst hen allen heel veel succes bij de integratie van Dinnersite en Couverts en de verwezenlijking van de groeistrategie gedurende de komende jaren.

Bekijk de publicatie in Sprout.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.