Diligence begeleidt aansluiting Vlot Solutions bij Total Specific Solutions

Vlot Solutions, leverancier van specifieke bedrijfssoftware voor de medische hulpmiddelen branche, heeft zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”)

Gerda Briggeman van Diligence heeft Vlot Solutions begeleid bij de realisatie van deze deal.

Met deze acquisitie kan TSS aanvullende oplossingen en diensten aanbieden binnen de sector van de gezondheidszorg en versterkt het haar positie in dit domein.

Vlot Solutions is marktleider in Nederland met haar softwareoplossing Orthomatic voor uiteenlopende klanten binnen de medische hulpmiddelen branche zoals orthopedische schoenmakers, orthopedische instrumentenmakers, haarwerkers, bandagisten en distributeurs binnen DISW. Met Orthomatic kunnen klanten het hele proces van ordermanagement, inkoop- en voorraadbeheer, elektronisch clientendossier, ketenlogistiek en prestatie- en procesmanagement in een softwareoplossing beheren. Naast het procesmanagement biedt Orthomatic inzicht in allerlei rapportages. De softwareoplossing ondersteunt het gehele financiële proces, inclusief de verwerking van declaraties en het debiteurenbeheer.
In aanvulling hierop levert Vlot Solutions met haar oplossing voor producenten van Therapeutische Elastische Kousen een online bestelkanaal.

Erwin Witte, General Manager bij TSS: “Vlot Solutions sluit met haar focus op een specifiek domein binnen de gezondheidssector uitstekend aan bij TSS. In ruim 30 jaar is het bedrijf onder leiding van de broers August en Ardin Vlot uitgegroeid tot de marktleider in software voor leveranciers van medische hulpmiddelen. TSS biedt softwareoplossingen voor (onder andere) diverse domeinen binnen de eerste en tweede lijn gezondheidszorg. De uitbreiding naar de medische hulpmiddelen branche sluit goed aan op onze bestaande activiteiten. Wij kijken ernaar uit om samen met August Vlot, die aanblijft als Managing Director, te werken aan verdere groei van het bedrijf.“

August Vlot, Managing Director bij Vlot Solutions: “Sinds de oprichting van Vlot Solutions in 1985 is het bedrijf dankzij onze medewerkers en klanten gegroeid tot het bedrijf dat wij nu zijn. Wij zijn erg trots op de leidende positie die wij in dit domein hebben kunnen bereiken. Innovatie, kwaliteit, klantgerichtheid en klanttevredenheid zijn belangrijke waarden voor zowel TSS als Vlot Solutions. Door de combinatie van zelfstandigheid in de groep en het leren en delen van ervaringen met andere TSS-ondernemingen voorzien wij mooie ontwikkelingen voor ons bedrijf en onze klanten.”

Vlot Solutions

Vlot Solutions is opgericht in 1985 door August en Ardin Vlot en levert software voor bedrijven in de medische hulpmiddelen branche. Vanuit het kantoor in Rotterdam ondersteunt het bedrijf honderden klanten in Nederland. De dienstverlening is gebaseerd op een gedegen kennis van de ontwikkelingen in de medische hulpmiddelen branche.

Adviesgesprek aanvragen?

Hidden
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.